svētdiena, 2015. gada 22. novembris

2015. gada 23. septembris. 16. diena



Ai, tik jauki bija gulšņāt hosteļa maigajos palagos! Mmm, sega bija tik ļoti, ļoti mīksta! Vārtījāmies ilgi, ilgi... Vispirms aizgājām uz veikalu nopirkt pārtiku šodienai, pa ceļam tabakas veikalā uzgājām pastmarkas, bet tad atgriezāmies hostelī, lai sapakotu somas. Ceļā devāmies tikai ap plkst. 11.30.

Pēēēh, briesmīgi karsta bezvēja diena un taisns ceļš. Ejot pa šo ceļu, priecājāmies par katru mazāko ēniņu. Parasti ir kāds ciems, kaut pavisam mazmazītiņš, ik pēc 5 – 6 km, bet šodien vairāk kā 16 km bez neviena ciema. Labi, ka no rīta veikalā bijām nopirkuši pārtiku, citādāk – bads klāt. Pietika jau ar to, ka bija jāpiedomā, lai nebeidzas ūdens krājumi.

Uhh, bijām tik priecīgi, kad beidzot nokļuvām ciematiņā, kur varējām uzpildīt ūdeni un nopirkt saldējumus!

Eric bija baigās tulznas. Sēdējām uz soliņa, ēdām saldējumus, un Eric spriedelēja, ka varbūt viņam jāpārtrauc gājiens, jo negrib sabeigt kājas. No vienas puses tas būtu skumji tagad palikt vienai, turklāt tas nozīmētu gulēšanu hosteļos (vienai teltī man kaut kā negribētos īsti dzīvot), no otras puses – es varētu izbaudīt pilnīgi citādāku Camino un vairāk fokusēties uz dažādām pārdomām. Redzēsim. Abi bijām noguruši no lielā karstuma, tā nu sākām lūkoties pēc telts vietas, ko ātri vien pēc ciemata arī atradām.

16. dienā noietais attālums: 19 km


ĒDIENKARTE (2 personām)
Brokastis: piens, kukurūzas pārslas
Pusdienas: maize, siers, tuncis, cepumi
Uzkodas: saldējumi, cepumi
Vakariņas: maize, svaigais siers, cepumi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru